Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

Title Image

March 2023

Во живо се вклучи Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ доктор на биолошки науки, магистер по молекуларна биологија, генетичар. Ќе имате можност да дознаете повеќе за NIPT - Неинвазивно пренатално генетско тестирање. Сигурен чекор до здраво потомство.

Во живо се вклучи Д-р сци. мед. Ирена Андонова, специјалист по гинекологија и акушерство и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Имате можност да дознаете повеќе за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање.