Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

Добродојдовте на сајтот на поликлиника Биотек
Title Image

Доктори

Home  /  Доктори

Нашите најдобри доктори

317713569_123996717180582_1154929180020687203_n

Педијатрија и пулмоалергологија

Д-р. Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ

Педијатар – Пулмоалерголог и Менаџер за Здравство во Поликлиника Биотек.

Интерна и семејна медицина

Д-р Зоран Михајловски

Со повеќе од 35 години работно искуство како доктор, ментор и началник на 27 специјалисти интернисти.

Гинекологија

Д-р Гордана Кипровска

Специјалист по гинекологија и акушерство.

_61_2947

Трансфузиона медицина

Доц. Д-р Емилија Велкова

Специјалист по трансфузиона медицина.

Интерна медицина

Д-р сци мед. Славица Митровска

Специјалист по интерна медицина

Потребна ви е помош?

Контактирајте не!