Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

Добродојдовте на сајтот на поликлиника Биотек
Title Image

Закажи преглед

Home  /  Закажи преглед

ВИД И ОБЕМ НА ЗДРАВСТВЕНАТА ДЕЈНОСТ И УСЛУГИ

Гинекологија

Гинекологија:

Гинеколошки преглед

Гинеколошки преглед со ултразвучен преглед 2Д

ПАП тест

Земање на микробиолошки брисеви

ХПВ типизација (земање примерок)

Колпоскопија

Kолор доплер , 3Д ултразвучна дијагностика

Урогинеколошки преглед

Преглед на дојки

Третман на кондиломи и преканцерози на цервикс

Поставување и вадење на интраутериа влошка за контрацепција

Биопсија на вулва (плус хистопатологија)

Биопсија на цервикс (плус хистопатологија)

Отстранување на полип од грло на матка (плус хистопатологија)

Инцизија на Бартолиниева циста и апсцес

Отсранување на туѓи тела од гениталните органи

Акушерство:

Рутински преглед во бременост

Преглед на високоризична бременост

ЦТГ запис

Ултразвук во бременост, биометрија

Скрининг на аномалии на плодот

Проценка на грлото на матката

Ултразвук во бременост 4Д

Ултразвук во рана бременост

Педијатрија

Превентивен преглед на новородено, доенче, мало и поголемо дете за следење на раст и развој, мерење тежина и висина и совет за исхрана ( плус бесплатна крвна слика)

Специјалистички преглед (Педијатрија)

Контролен преглед (Педијатрија)

Консултативен невролошки преглед (Педијатрија)

ЕЕГ снимање и дијагностика

Ултрасонографски преглед на мозок и дијагностика

ЕКГ (Педијатрија)

Преглед и лекарска потврда за дете

Инхалаторна терапија

Обработка на папочна рана,површна рана или повреда

Поставување интравенска инфузија (Педијатрија)

Апликација на терапија интрамускулна (Педијатрија)

Апликација на терапија-венска (Педијатрија)

Интерна медицина

Специјалистички преглед (интерна медицина)

Специјалистички преглед со ЕКГ (интерна медицина)

Ехо на абдомен, со преглед и терапија ( црн дроб, жолчно кесе,панкреас,бубрези,слезена, аорта,везика уринариа , простата )

Ехо на тироидеа со преглед и терапија

Доплер на каротиди и вертебрални артерии ,со преглед и терапија

Ехокардиографија со доплер

Холтер за 24 часовен притисок

Холтер 24 часовен за ЕКГ

Медицинска потврда (интерна медицина)

Совет за исхрана и диета

Преглед на респираторен систем (интерна медицина)

Медицина на трудот

Лекарскo уверениe за работоспособност

Закажи преглед

    Закажи преглед

    Одберете ја посакуваната ординација и селектирајте услуги:

    Вкупно ден