Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

+389 2 615 7755
Пон - Пет: 08:00 - 20:00 Саб - Нед: затворено
Контактирајте не!

a

Ординации

Педијатрија, интерна медицина, гинекологија, клиничка трансфузиологија, медицина на трудот.

Погледнете ги нашите услуги.

Закажете терминза преглед.

Работно време

Пон-пет (1ва) 08:00 – 16:00
Пон-пет (2ра) 12:00 – 20:00
Викенд Затворено

Некои од нашите услуги

Педијатрија

Специјалистички преглед

Инхалаторна терапија

Консултативен невролошки преглед

Ултрасонографски преглед на мозок и дијагностика

Интерна медицина

Специјалистички преглед

Специјалистички преглед со ЕКГ

Ехо на абдомен, со преглед и терапија ( црн дроб, жолчно кесе,панкреас,бубрези,слезена, аорта,везика уринариа , простата)

Ехо на тироидеа со преглед и терапија

Гинекологија

Гинеколошки преглед

ПАП тест

ХИВ типизација

Колпоскопија

Медицина на трудот

Лекарскo уверениe за работоспособност

a
mkdf-eliptic-slider

Педијатар

Д-р Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ

За вашите најмали и најмили

Специјалистички оддели за:

е медицинска гранка која се занимава со медицинска грижа на новороденчињата и децата.

ги опфаќа сите клинички аспекти на трансфузијата на крв и промовира безбедна практика и соодветна употреба на крв (компоненти).

е медицинска специјалност која се занимава со превенција, дијагноза и третман на внатрешни болести.

е превентивна медицина која се фокусира на дијагноза и третман на повреди и болести поврзани со работата.

е гранка на медицината која се занимава со дијагноза и третман на болести на женскиот репродуктивен систем.

Галерија од нашата клиника

Laboratory Place
In Medical Practice

Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconsequat duis autem facilisis at vero eros nibh euismod tincidunt.

Cardiology 0
Oncology 0
Rehabilitation 0
Gynecology 0

Meet Our Team

Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconsequat duis

Sorry, no posts matched your criteria.

Д-р. Сци Ирена Андонова

Нашиот тим

Д-р. Сци Ирена Андонова, специјалист по гинекологија и акушерство со 22 годишно меѓународно искуство. Дел од својот работен век работела во Р. Хрватска. Има големо искуство во гинеколошката пракса со гинеколошки прегледи, ултразвук и колпоскопија, како и оперативна гинеколошка и микроинвазивна хирургија. Во областа на перинатологијата со акушерски пргледи, водење на бременост, со едукација во областа на  феталните ултразвучни скрининзи во бременост, породување. Третирање на адолесцентската популација, од првите гинеколошки-акушерски прегледи и најчестите ендокринолошки проблеми, па се до менопауза и сениум, со специфичните проблеми на таа возраст во вид на спад на гениталните органи и инконтиненцијата.

Д-р. Сци. Ирена Андонова е доктор на медицински науки, од областа на клиничката медицина, односно гинекологија со акушерство.

317713569_123996717180582_1154929180020687203_n

Педијатрија и пулмоалергологија

Д-р. Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ

Педијатар – Пулмоалерголог и Менаџер за Здравство во Поликлиника Биотек.

Интерна и семејна медицина

Д-р Зоран Михајловски

Со повеќе од 35 години работно искуство како доктор, ментор и началник на 27 специјалисти интернисти.

Гинекологија

Д-р сци. мед. Ирена Андонова

Специјалист по гинекологија и акушерство со 22 годишно меѓународно искуство во обаста на клиничката медицина, односно гинекологија со акушерство.

_61_2947

Трансфузиона медицина

Доц. Д-р Емилија Велкова

Специјалист по трансфузиона медицина.

Контактирајте не за повеќе информации или закажете термин

Работно време
Пон-пет (1ва смена)
08:00 – 16:00
Пон-пет (2ра смена)
12:00 – 20:00
Викенд
Затворено
Контакт
+389 77 888 883
+02 615 7755
info@biotekpoliklinika.com.mk