Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

Title Image

Author: irina_different

Во живо се вклучи Д-р сци. мед. Ирена Андонова, специјалист по гинекологија и акушерство и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Имате можност да дознаете повеќе за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање.

Во живо се вклучи Д-р Зоран Михајловски, специјалист по интерна медицина, специјалист по семејна медицина и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Ќе имате можност да дознаете повеќе за зголемена телесна тежина, недоволна физичка активност и заболувања на крвните садови.