Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

+389 2 615 7755
Пон - Пет: 08:00 - 20:00 Саб - Нед: затворено
Контактирајте не!

Поликлиника Биотек

Педијатрија, интерна медицина, гинекологија, клиничка трансфузиологија, медицина на трудот.

Погледнете ги нашите услуги.

Закажете терминза преглед.

Работно време

Пон-пет (1ва) 08:00 – 16:00
Пон-пет (2ра) 12:00 – 20:00
Викенд Затворено

Некои од нашите услуги во Поликлиника Биотек

Педијатрија

Специјалистички преглед

Инхалаторна терапија

Консултативен невролошки преглед

Ултрасонографски преглед на мозок и дијагностика

Интерна медицина

Специјалистички преглед

Специјалистички преглед со ЕКГ

Ехо на абдомен, со преглед и терапија ( црн дроб, жолчно кесе,панкреас,бубрези,слезена, аорта,везика уринариа , простата)

Ехо на тироидеа со преглед и терапија

Дензитометрија

Гинекологија

Гинеколошки преглед

ПАП тест

ХИВ типизација

Колпоскопија

Медицина на трудот

Лекарскo уверениe за работоспособност

поликлиника Биотек Скопје
mkdf-eliptic-slider

Педијатар

Д-р Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ

За вашите најмали и најмили

Специјалистички оддели во нашата поликлиника:

е медицинска гранка која се занимава со медицинска грижа на новороденчињата и децата.

ги опфаќа сите клинички аспекти на трансфузијата на крв и промовира безбедна практика и соодветна употреба на крв (компоненти).

е медицинска специјалност која се занимава со превенција, дијагноза и третман на внатрешни болести.

е превентивна медицина која се фокусира на дијагноза и третман на повреди и болести поврзани со работата.

е гранка на медицината која се занимава со дијагноза и третман на болести на женскиот репродуктивен систем.

Галерија од нашата поликлиника

Д-р. Ејјуб Ејјуб

Нашиот тим

Д-р. Ејјуб Ејјуб – Специјалист по гинекологија и акушерство.

Педијатрија

Педијатрија и пулмоалергологија

Д-р. Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ

Педијатар – Пулмоалерголог и Менаџер за Здравство во Поликлиника Биотек.

поликлиника медицина 1

Интерна и семејна медицина

Д-р Зоран Михајловски

Со повеќе од 35 години работно искуство како доктор, ментор и началник на 27 специјалисти интернисти.

Гинекологија

Д-р Ејјуб Ејјуб 

Специјалист по гинекологија и акушерство.

Ординации во Биотек Поликлиника

Трансфузиона медицина

Доц. Д-р Емилија Велкова

Специјалист по трансфузиона медицина.

photo

Интерна медицина

Д-р сци мед. Славица Митровска

Специјалист по интерна медицина

Весна Илиевска

Гинекологија

Д-р. Весна Илиевска

Специјалист по радиодијагностика

Медицина на трудот

Медицина на труд

Д-р Анита Цветковска

Специјалист по медицина на труд

Контактирајте не за повеќе информации или закажете термин

Работно време
Пон-пет (1ва смена)
08:00 – 16:00
Пон-пет (2ра смена)
12:00 – 20:00
Викенд
Затворено
Контакт
+389 77 888 883
+02 615 7755
info@biotekpoliklinika.com.mk

Ginekologija Pedijatrija Interna medicina Medicina na trud Transfuziologija Ginekolog Pedijatar Internist Sistematski pregled Transfuziolog Eho na dojka Eho na tiroida Pap test Skopje

Ginekologija

Pedijatrija

Interna medicina

Medicina na trud

Transfuziologija

Ginekolog

Pedijatar

Internist

Sistematski pregled

Transfuziolog

Eho na dojka

Eho na tiroida

Pap test

Skopje